SUPERVILLAIN, Freelance grafisch vormgever & web ontwikkelaar.

Heeft het licht gezien in 2010

Konnichiwa, Ni hao, Hello, Ola, Hoi, ik ben Danny Chang een freelance grafisch vormgever & web ontwikkelaar werkzaam in hartje Amsterdam. Ik heb een passie voor design en alles wat er bij komt kijken. Naast digitaal ontwerpen hou ik er ook van om te tekenen in mijn schetsboek.

Ik creëer websites die niet alleen mooi zijn maar ook een gevoel van plezier en comfort communiceert naar de gebruiker en deze uitnodigt om terug te komen. Mijn werkzaamheden in web ontwikkeling liggen aan de front end – HTML, CSS, jQuery en aan de backend, waar ik gebruik maak van het WordPress systeem.

IDENTITY

Logo ontwerp, Huisstijlen, Brand design, Brand support & Visual identity

Ik hou mij bezig met het ontwikkelen van de perfecte branding en identiteiten die nu en in de toekomst relevant blijven. Door onderzoek te doen en mezelf af te vragen wat de doelgroep is van de klant kom ik zo op een branding die zich onderscheid van de rest.

WEBDESIGN

Mobiel, SEO, Responsive, Nieuwsbrieven, UX, HTML, CSS, CMS, WordPress & Webshop

Het ontwerpen van een website dat niet alleen perfect op de desktop werkt maar ook op tablet & mobiel. De website is niet alleen maar mooi, functionaliteit en gebruikers ervaring is ook belangrijk. Met een CMS als WordPress kun je zonder enig technisch kennis je eigen website updaten. Daarnaast maak ik nieuwsbrieven die volledig worden getest op alle email platformen zodat je er zeker van bent dat het overal top eruit ziet. Het ontwikkelen van een web winkel met Ideal is één van mijn specialiteiten. Ook hou ik me bezig met search engine optimization, ik geef advies en zorg ervoor dat jouw website de beste google ranking bereikt.

PRINT

Visitekaartjes, Briefpapier, Flyers, Posters, Brochures, Package design, Folders & Drukken

Van briefpapier tot package design, ik zorg ervoor dat jouw boodschap duidelijk wordt gecommuniceerd. Al het printwerk wordt met veel creativiteit, zorg en aandacht in mekaar gezet. Daarnaast biedt ik de mogelijkheid om te drukken met de laagst mogelijke kosten.